Next Level verhuurt distributiecentrum van 25.000 m² op Urban Logistics Campus A12 in Bleiswijk

0

Het voormalige veilingterrein van The Greenery in Bleiswijk dat vorig jaar is gekocht door Next Level is weer volledig verhuurd. De totale logistieke campus bestaande uit meerdere gebouwen en een greenfield ontwikkellocatie van totaal circa 33 hectare en is strategisch gelegen aan de A12-corridor in Bleiswijk.

Next Level heeft het eerste gebouw op de campus, gelegen aan de Klappolder 1, van circa 25.000 m² verhuurd aan twee lokale logistieke bedrijven. Het gebouw, bestaande uit geconditioneerde opslagruimten, droge opslagruimten, een kantine, kantoor, was- en kleedruimten is verhuurd aan een bedrijf gespecialiseerd in aan huis bezorging van maaltijden en een bedrijf in pooling diensten voor herbruikbare verpakkingen en behoeve van het transport van versproducten.

De expansie van de twee lokale bedrijven zorgt voor een aanzienlijke uitbreiding van de werkgelegenheid in Bleiswijk. Met deze verhuurtransacties zijn de bestaande gebouwen op de hele Urban Logistics Campus A12 volledig verhuurd. Naast de bestaande gebouwen heeft Next Level op deze campus nog een terrein van ca. 6 ha greenfield beschikbaar waar een nieuwbouw van circa 35.000 m² gerealiseerd kan worden.

Verhuurder Next Level werd bij de verhuurtransacties geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?