Sebastiaan Fokkens maakt stap naar asset-divisie BVA Auctions

0

Sebastiaan Fokkens (27) is per 1 januari gestart als vastgoedbeheerder bij BVA Services, onderdeel van BVA Auctions. Hij wordt medeverantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van de portefeuille, dat voornamelijk gebruik maakt van het vastgoedbeheer, beveiliging, verzekeren en verkoopbegeleiding.

BVA Services is een onafhankelijke speler en richt zich op het conserveren en beheren van onder andere registergoederen. Fokkens ligt toe: “Wij beheren de assets zodat onze opdrachtgevers, veelal curatoren en banken, zich geen zorgen hoeven te maken over de boedel. Wij realiseren totale ontzorging, waarbij het niet alleen gaat om inbraakpreventie en veilig stellen van zekerheden, maar ook om de waarde van een pand in stand te houden tot en met het verkoop- of veilingklaar maken.”

Met een verwachte toename in het aantal faillissementen wordt door BVA Services op voorhand al ingespeeld op de optimalisatie van het team en de bijhorende trajecten. “Op deze manier maken wij het voor onze klanten nog eenvoudiger om de focus te leggen op de primaire processen, zoals het realiseren van bijvoorbeeld een doorstart of het wachten totdat de veiling wordt gehouden. Onze dienstverlening sluit zich daar haarfijn op aan: persoonlijk, snel en met de mogelijkheid om diensten op korte termijn op te zeggen. Ons motto is dan ook niet voor niets: “Uw 24/7 partner bij beheer van (on)roerende zaken!”

Over BVA Services
BVA Services conserveert registergoederen en ontzorgt in het beheer. Als onderdeel van TBAuctions beschikt BVA Services over een breed netwerk om zo adequaat mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ons specialisme: assets beheren zodat curatoren en banken zich geen zorgen hoeven te maken over de boedel. Wij realiseren totale ontzorging. Daarbij gaat het niet alleen om inbraakpreventie en veilig stellen van zekerheden, maar ook om de waarde van een pand in stand te houden.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?