IWG opent tiende Spaces en 81e Regus in Nederland

0

Flexkantooraanbieder start 2021 met twee nieuwe locaties in de Randstad.

International Workplace Group (IWG), de grootste aanbieder van flexplekoplossingen wereldwijd, trapt 2021 af met de opening van twee nieuwe locaties in de Randstad. Op het moderne Bickerseiland in Amsterdam openen deze week de deuren van de tiende Spaces locatie in Nederland. In Rotterdam vestigt het bedrijf zich met een nieuw Regus business center in het kantoorpand The Mark, direct gelegen aan de A16.

Uniek in Amsterdam
De zesde Spaces vestiging in Amsterdam strijkt neer op het bruisende Bickerseiland, gelegen op de Westelijke Eilanden met uitzicht op de Westerdok. Het markante pand, genaamd ‘De Walvis’, is recentelijk volledig gerenoveerd conform de BREEAM certificering. Spaces huurt in het multi-tenant kantoorgebouw 4.400 m2 kantooroppervlakte met onder andere een business club, coworking en privé kantoren. Dura Vermeer was verantwoordelijk voor de renovering, KAAN Architecten tekende voor het ontwerp.

Bekend herkenningspunt aan de A16
In Rotterdam openen deze week de deuren van flexkantooraanbieder Regus in kantoorgebouw The Mark, voor IWG de twaalfde locatie in deze regio. Het multi-tenant kantoorgebouw van 23.000 m² is direct gelegen aan de A16, met parkeergelegenheid onder het pand en op loopafstand van station Kralingse Zoom. De locatie biedt meetingrooms, coworking en privé kantoren en kenmerkt zich door het full service dienstenpakket waaronder een in-house restaurant, gym, luxe koffiebar en lounge. Bekende namen uit de financiële sector zoals Maersk, Eversheds Sutherland, Refresco, Baker Tilly Berk en Nielsen zijn reeds gevestigd in The Mark.

Karin Poel, country manager IWG in Nederland is verheugd met de uitbreiding: “Het lijkt alsof we afgelopen jaar even hebben stilgestaan. Ondanks of misschien juist wel dankzij de huidige marktomstandigheden zien wij een groeiende vraag naar onze flexibele werkplekoplossingen. We bereiden ons dan ook voor op een enorme groeispurt in 2021. We zien meer dan ooit de vraag naar een werkplek waar professionals over alle faciliteiten beschikken die zij thuis niet hebben én in een veilige omgeving kunnen werken waarin aan alle voorwaarden is voldaan. Ik kijk uit naar een mooi nieuw jaar waarin we met IWG voor een maximale beleving gaan voor onze klanten.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?