Gaudium Real Estate koopt voormalige st. Willibrordus school in Ruurlo

0

Gaudium Real Estate, een samenwerking van Javri Holding en Borghese Real Estate, koopt van de gemeente Berkelland de voormalige st. Willibrordus school in Ruurlo. Op deze locatie ontwikkelt Gaudium een nieuw te bouwen woonzorgcomplex.

Het woonzorgcomplex biedt ruimte aan 22 hoogwaardige appartementen, variërend in woonoppervlakte van 29 tot 74 m². De bestaande school wordt gesloopt, maar de karakteristieke entree van de school blijft behouden en wordt op een speelse wijze geïntegreerd in de nieuwbouw. Het nieuwbouwcomplex krijgt een grote algemene ruimte voor de bewoners om samen te kunnen eten en te recreëren. Rondom het gebouw wordt een grote tuin aangelegd.

De architect voor dit project is IKB Architecten uit Lochem.

Over Gaudium Real Estate
Gaudium Real Estate is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van duurzame zorgvastgoedcomplexen. Gaudium Real Estate beschikt over uitgebreide kennis en ervaring en is daardoor in staat om kwalitatief hoogwaardige zorgwoningen te realiseren. Een gebouw van Gaudium voelt als thuiskomen en is altijd toekomstbestendig. www.gaudiumrealestate.nl

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?