Deka Immobilien koopt Terrace Tower in Amsterdam

0

Deka Immobilien heeft het kantoorgebouw Terrace Tower, gelegen aan de Zuidas in Amsterdam, aangekocht. Het gebouw omvat circa 17.000 m² kantoorruimte, verdeeld over 14 verdiepingen. Het pand biedt uitstekende energie-efficiëntie en beschikt over een BREEAM Excellent-certificaat.

Clive Pritchard, Head of Country bij Savills in Nederland, zegt: “Terrace Tower is een spectaculair gebouw. Niet alleen door het hoge afwerkingsniveau en de voorzieningen op de begane grond, maar vooral door de grote terrassen die huurders de mogelijkheid bieden om in de buitenlucht evenementen te organiseren, te lunchen, of gewoon even in een groene omgeving te zijn. Zeker gezien het feit dat huurders zich dankzij Covid-19 bewust zijn van het belang van frisse lucht, is het een groot pluspunt dat mensen ervoor kunnen kiezen om naar buiten te gaan.”

Savills adviseerde Deka Immobilien tijdens de Commercial Due Diligence-fase.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?