De Bleekhoek koopt bedrijfscomplex in Enschede

0

De Bleekhoek heeft het bedrijfscomplex aan de Marssteden 36 – 38 in Enschede aangekocht. Het complex bestaat uit circa 3.740 m² en is onderverdeeld in circa 2.980 m² bedrijfsruimte alsmede 760 m² kantoorruimte en is gelegen op een perceel van 7.724 m².

Het pand is aangekocht om de groeiende bedrijfsactiviteiten van Mondial Pack B.V. te faciliteren. Mondial Pack is een contract manufacturer en packager van voedingssupplementen. Bedrijfsactiviteiten zijn het mengen van grondstoffen tot en met het capsuleren, tabletteren, de productie van softgels, het blisteren van capsules, softgels en tabletten, alsmede het afvullen en verpakken hiervan.

De verkoper, een particuliere belegger, is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?