Athora Netherlands verkoopt winkelcomplex in Brunssum aan een particuliere belegger

0

Athora Netherlands verkoopt een winkelcomplex aan de Kerkstraat in Brunssum aan een particuliere belegger. Deze verkoop sluit aan bij de strategie van de institutionele belegger tot het afstoten van winkelvastgoed en zich te richten op kantoren, logistiek en residentieel vastgoed met een pan-Europese focus.

Het winkelcomplex huisvest acht winkels in het centrum van de Zuid-Limburgse stad, waaronder een recent gemoderniseerde Jan Linders supermarkt met een nieuw langjarig huurcontract.

“De aanhoudende interesse van beleggers voor supermarkten blijkt ook hieruit”, vertelt Michiel Boonen, Associate Director Capital Markets bij Colliers International. “Het maakt niet uit of dit in het zuiden of noorden van het land is”.

Colliers International trad op als adviseur namens de verkoper. Retail Capital adviseerde de koper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?