Titan Containers B.V. sluit langdurige huurovereenkomst af aan de Boonsweg 18 B te Heinenoord

0

Per 1 januari jl. heeft Titan Containers B.V. een langdurige huurovereenkomst afgesloten voor ca. 420 m2 bedrijfsruimte en ca 11.200 m2 verhard buitenterrein aan de Boonsweg 18 B te Heinenoord.

Het gehuurde zal worden gebruikt ten behoeve van de inkoop, verkoop, verhuur, opslag, import, export, self-storage en reparatie van containers.

Titan Containers maakt onderdeel uit van de Titan Groep en behoort tot de grootste privé ondernemingen in de lokale container markt van Europa. In 1987 begon Titan haar container activiteiten in Denemarken en nu meer dan 30 jaar later breidt het netwerk van Titan bedrijven en partners nog steeds verder uit. Men heeft regionale kantoren in inmiddels 5 continenten en samen met hun partners zijn ze in staat volledige service te verlenen. Inmiddels is Titan in meer dan 36 landen wereldwijd actief.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (Partner in Dynamis Logistiek) begeleidde de transactie namens de verhuurder en Van Leeuwen Makelaardij begeleidde de transactie namens de huurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?