Swapfiets verhuist in Delft naar nieuwe vestiging aan Stationsplein

0

Swapfiets, in Nederland beschikbaar in meer dan 25 steden, verplaatst haar vestiging in Delft. Swapfiets is in 2014 in Delft begonnen en kiest daar voor een centraal gelegen, moderne locatie aan het Stationsplein van circa 172 m². Voor een vast bedrag per maand hebben Swapfiets-leden altijd een werkende fiets.

De vestiging is gelegen in het recent opgeleverde “mixed-use” complex Antoni. Antoni maakt onderdeel uit van de herontwikkeling “Nieuw Delft”, gelegen naast het Centraal Station. In Antoni zijn nog verschillende horeca-, kantoor- en winkelruimtes beschikbaar.

Verhuurder Ontwikkelcombinatie SBB-Vink Bouw Antoni VOF werd bijgestaan door Local Joe.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?