Share Logistics B.V. vestigt zich vanaf maart 2021 aan Bijdorp-Oost 5 te Barendrecht

0

Share Logistics B.V. heeft een overeenkomst getekend voor de koop van ca. 1.500 m² kantoorruimte alsmede 45 parkeerplaatsen aan Bijdorp-Oost 5 te Barendrecht. De internationale logistieke partner, voorheen gevestigd in het Waalhavengebied, verhuist hiermee naar een zelfstandig kantoorgebouw, op een dynamisch bedrijvenpark.

Jan Crezee – directeur- eigenaar Share Logistics – “Met de verhuizing naar een zelfstandig kantoorpand in Barendrecht (aan de zuidkant van Rotterdam) – hebben wij meer mogelijkheden om door te groeien en onze eigen identiteit uit te stralen. We zien uit naar de verhuizing en zijn blij dat het gelukt is om tot overeenstemming te komen”

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de huurder.
De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens verkoper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?