ProDelta verhuurt ruim 5000 m² warehouse en 400 m² kantoorruimte aan Cargo Terminal Gadering

0

Onlangs heeft ProDelta ruim 5000 m² warehouse en 400 m² kantoorruimte verhuurd aan Cargo Terminal Gadering. Per 1 maart huurt SCC Bevrachting ruim 3000 m² warehouse en circa 400 m² kantoor aan de Propaanweg.

Het betreft een modern logistiek complex gelegen aan de Propaanweg 75 te Rotterdam. CTG is al reeds 13 jaar huurder bij ProDelta en is in die tijd gegroeid van circa 4000 m² warehouse naar momenteel ruim 30.000 m². Cargo Terminal Gadering is een onderdeel van CTG beheer, waar zowel Cargo Terminal Gadering als CTG-Logistics deel van uitmaken. Cargo Terminal Gadering B.V. verzorgt o.a. het containertransport en het lossen en laden van containers en trailers.

SCC is een allround logistiek dienstverlener actief op het gebied van transporten, containeroverslag, opslag en verschillende logistieke concepten. SCC is gevestigd in Rotterdam, Bremen, Hamburg en Ludwigshafen en reeds 10 jaar actief in Nederland.

Deze transactie is mogelijk gemaakt door Ooms Makelaars bedrijfshuisvesting BV (partner in Dynamis Logistiek).

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?