Het Kwadrant B.V. verkoopt circa 3.720 m² winkelruimte in Maarssen

0

Het Kwadrant B.V., bestaande uit Bon Groep en KondorWessels Projecten, heeft 3.720 m² winkelruimte en 85 overdekte parkeerplaatsen gelegen aan de Safariweg 203-322 verkocht aan Meerdervoort MARCS B.V.

De commerciële plint ter grootte van circa 3.720 m² is gelegen op de begane grond en eerste etage van het in 2012 gebouwde woon-winkelcomplex MAR’CS. Het is gelegen op een uitstekende zichtlocatie tussen het station van Maarssen en winkelcentrum Bisonspoor in Maarssenbroek. De huidige huurders zijn Monkey Town, New York Pizza, Sportschool Newstyle, We Luv Nails, Espresso Passion en Mr. Sushi. De totale bezettingsgraad bedroeg ten tijde van de transactie circa 77%.

Spring Real Estate heeft Het Kwadrant B.V. geadviseerd tijdens deze transactie. Meerdervoort werd geadviseerd door Barents Krans Notarissen en Gijsen Vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?