Gijs Vissers nieuwe Head of Investment Management bij Cromwell Property Group

0

Per 1 januari is Gijs Vissers begonnen bij vastgoedinvesteerder en -manager Cromwell Property Group (Cromwell) als Head of Investment Management Benelux. Als Head of Investment Management is Gijs verantwoordelijk voor de groei van de Cromwell portefeuille in de Benelux. Hij zal werken vanuit het kantoor van Cromwell in Amsterdam.

Gijs heeft aanzienlijke transactie ervaring opgedaan als Associate Director Capital Markets bij Cushman & Wakefield. Hij heeft eerder meer dan acht jaar bij JLL gewerkt in een aantal verschillende functies, onder andere als Director in het Capital Markets team. Gijs heeft een meestertitel in de rechten van de Universiteit Leiden.

Wouter Zwetsloot, Head of Benelux and Real Estate Europe bij Cromwell Property Group, licht toe, “Ik kijk ernaar uit om samen met Gijs te werken. Met zijn expertise in de Benelux-markt zal Gijs zich met de rest van het team inzetten om onze ambitieuze groeiplannen te realiseren en invulling te geven aan onze ‘Invest-to Manage’ strategie.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?