Sagax verkoopt kantoorgebouw Veluwezoom 15 in Almere aan Bison Investments B.V.

0

Sagax heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Veluwezoom 15 in Almere verkocht aan een Bison Investments B.V. In totaal omvat het gebouw ca. 4.000 m² kantoorruimte en 60 parkeerplaatsen en is op eigen terrein gelegen. Het kantoorgebouw werd in 2019 door Sagax gekocht als onderdeel van een grotere aankoop van de naastgelegen bedrijfsruimte welke langjarig is verhuurd aan Kobelco. Het kantoorgebouw past niet in de lange termijn strategie van Sagax en heeft het om die reden verkocht, nadat de leegstand met ca. 1.500 m² is teruggebracht gedurende de afgelopen 18 maanden.

Spring Real Estate bracht de transactie tot stand namens verkoper Sagax. Core Notariaat en Vastgoed Brigade B.V. hebben koper tijdens deze transactie geadviseerd.

Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. Inmiddels omvat de Nederlandse portefeuille circa 390.000 m2 bedrijfsruimte verdeeld meer dan 78 objecten. De gehele vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 698 objecten met een verhuurbaar vloeroppervlakte van 3.565.000 m²gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje. AB Sagax (publ) is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?