Nieuwbouw voor Wilton Services

0

Wilton Services heeft met Progam Ontwikkeling een huurovereenkomst gesloten die toeziet op de bouw van ca. 900 m² bedrijfs-/kantoorruimte met een afgesloten buitenterrein van bijna 1.700 m². Wilton Services blijft met deze keuze gevestigd op het bedrijventerrein Seggelant in Brielle, in het hart van het Rotterdamse havengebied.

Wilton Heat Transfer Services B.V., specialist op het gebied van industrieel onderhoud en diensten voor heat exchange-apparatuur voor de offshore, maritieme- en petrochemische industrie, heeft ten behoeve van hun verdere groei en ambities gekozen voor een nieuw te bouwen bedrijfscomplex.

Evert Poss (Wilton Services): “In Progam hebben wij een zeer flexibele en meedenkende partner gevonden welke ons snel kan voorzien in de gewenste huisvesting. Hiermee kunnen wij onze klanten in de toekomst nog doeltreffender ondersteunen in het onderhouden en optimaliseren van hun “heat exchange equipment” en overige complexe warmte technische vraagstukken”.

Taco Verplanke (Progam): “In een goede en vlotte samenwerking met Wilton Services hebben we voor elkaar waarde toegevoegd in de huisvestingswensen van Wilton Services en een goede en sterke partner gevonden voor de groei van onze vastgoedportefeuille”.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd Progam begeleidt door BRiQ real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?