Certitudo Capital verkoopt Rietveldenweg 70/70D te ‘s-Hertogenbosch aan particuliere investeerder

0

Voor de verkooptransactie werden de huurovereenkomsten met Rexel Nederland B.V., Carglass® en Van Stiphout Badkamers Den Bosch B.V. betreffende de objecten langjarig verlengd. Met medehuurder Cloudoe zijn de beide objecten zodoende in volledig verhuurde staat verkocht.

De objecten zijn gelegen op het grootste bedrijventerrein van ’s-Hertogenbosch, De Rietvelden. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een ruime variëteit aan ondernemingen. De Rietveldenweg fungeert als belangrijke verkeersader van het gehele terrein. Dankzij de directe ligging aan deze weg hebben de twee panden veel exposure en attentiewaarde. De objecten zijn voorzien van energielabel A.

Rexel Nederland B.V. levert hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement.

Carglass® is het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing.

Cloudoe is een zelfstandige telecomprovider en levert bereikbaarheids- en klantcontactoplossingen voor de zakelijke markt.

Van Stiphout Badkamers Den Bosch heeft op deze locatie een showroom van 3.000 m² badkamerinspiratie, hoogwaardig sanitair en tegels van A-merken in verschillende stijlen en prijsklassen.

Bij de verkoop werd Certitudo Capital geadviseerd door Zuiderlink Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?