Strukton Rail Nederland huurt nieuwe locatie op Lage Weide Utrecht

0

Per januari 2021 heeft het onderdeel van Strukton dat zich hoofdzakelijk richt op spoorwegwerkzaamheden een nieuw onderkomen op industrieterrein Lage Weide in Utrecht, vlakbij het hoofdkantoor. Op het bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht is al enige tijd beperkt aanbod van bedrijfsruimte beschikbaar door een toenemende vraag naar kwalitatieve bedrijfsruimte op een centrale locatie. Ondanks deze krapte op de markt is het Strukton toch gelukt binnen een kort tijdbestek een nieuwe locatie te vinden voor een periode langer dan 5 jaar.

De locatie heeft een oppervlakte van ca. 1.500 m² met een inpandig kantoor en ca. 1.500 m² buitenterrein.

Cushman & Wakefield trad op namens de Strukton en Level2makelaars namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?