OCP verkoopt winkelcentra in Tubbergen en Den Haag aan Heeneman & Partners

0

Orange Capital Partners (OCP) heeft twee wijkwinkelcentra, in Tubbergen (Eendracht) en Den Haag (Hildo Kroplaan), verkocht aan Heeneman & Partners, die deze als fondsbeheerder heeft gekocht namens supermarktfonds.nl.

Het winkelcentrum in Tubbergen bestaat uit supermarkt Plus en twee lokale winkels, samen ongeveer 2.650 m². Het winkelcentrum in Den Haag ligt in de wijk Houtwijk. Dit centrum bestaat uit supermarkt Albert Heijn, een lokale supermarkt en een restaurant, en omvat ongeveer 2.650 m². Beide supermarkten zijn door OCP herontwikkeld en langjarig verhuurd.

Deze winkelcentra zijn onderdeel van een grotere portefeuille met convenience gedreven winkelcentra, die OCP samen met CBRE momenteel op de markt brengt. Naar verwachting volgen meerdere verkopen uit deze portefeuille in 2021.

De verkoper werd op commercieel vlak geadviseerd door CBRE en juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff. De koper werd juridisch bijgestaan door Lexence.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?