Neptune Energy huurt ca. 2.800 m² kantoorruimte in kantoorgebouw ‘Monarch Tower’ te Den Haag

0

Neptune Energy heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 2.784 m² kantoorruimte alsmede 35 parkeerplaatsen gelegen in de iconische ‘Monarch Tower’ gelegen aan de Prinses Beatrixlaan 5 te Den Haag.

De ‘Monarch Tower’ ligt in het hart van het Beatrixkwartier en is één van de modernste en duurzaamste gebouwen van Den Haag en omvat in totaal ca. 13.500 m² kantoorruimte. Dit gebouw is ontworpen door Meyer & Van Schooten Architecten. Er is op dit moment nog circa 3.500 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

JLL en Nadorp begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder. Huurder Neptune Energy werd vertegenwoordigd door Solved. Vertrekkend huurder BAM is bijgestaan door C&W.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?