Capital Value Taxaties breidt uit met Jesse de Bruijn en Lisabeau Erwich

0

Per 1 januari is het team van Capital Value Taxaties versterkt met twee nieuwe medewerkers. Jesse de Bruijn treedt in dienst als junior taxateur en Lisabeau Erwich start als projectassistent. Met ruim 20 professionals is het team van Capital Value Taxaties de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste team van taxatiespecialisten op de woningmarkt.

Jesse deed de afgelopen maanden naast zijn master Finance and Real Estate Finance aan de Universiteit van Amsterdam al ervaring op binnen het team van Capital Value Taxaties. Lisabeau rondde onlangs haar HBO opleiding office management af en zal een belangrijke rol gaan spelen in het ondersteunen van onze taxateurs bij het plannen en uitvoeren van alle taxatiewerkzaamheden.

Ruben Smulders, directeur Capital Value Taxaties: “Wij investeren al jaren in jong talent en we zijn blij dat Jesse en Lisabeau ons team komen versterken om aan de groeiende vraag naar taxaties te kunnen voldoen. We hebben er veel zin in om er met ons team weer een mooi jaar van te maken.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?