JLL versterkt teams in regio Utrecht en Amsterdam

0

Per vandaag versterkt Timo Jacobse JLL’s Corporate Solutions team als Transaction Manager. In deze rol zal Timo zich voornamelijk richten op het accountmanagement van een aantal grote klanten van JLL. Ook zal Timo zich bezighouden met business development voor JLL’s kantorenteams in de regio Utrecht waarbij hij zijn kennis van de Utrechtse markt zal inzetten.

Deze kennis deed Timo o.a. op tijdens de afgelopen 1,5 jaar waarin hij werkzaam was als Directeur bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting te Utrecht. Daarvoor heeft Timo 14 jaar gewerkt bij Cushman & Wakefield binnen het Occupier Services team.

Timo Jacobse, Transaction Manager bij JLL Nederland, zegt over zijn nieuwe rol: “Met veel enthousiasme start ik vandaag in mijn nieuwe rol bij JLL. Terug bij een internationale vastgoedadviseur, een wereld die bij mij past. De grote ambitie die JLL heeft en het menselijke karakter van de organisatie spreken mij erg aan.”

Daarnaast maakt Yanti Rabelink per vandaag de overstap van JLL’s Agency Offices Utrecht team naar het Agency Offices Amsterdam team. Yanti startte haar carrière vier jaar geleden bij JLL in het kantorenverhuurteam van de regio Utrecht, daarnaast was zij Flex Lead Nederland en onderdeel van JLL’s MidCap Investment team.

Olaf Vogelaar, Head of Markets bij JLL Nederland: “Met zowel de komst van Timo als de overstap van Yanti zetten wij in op een verdere versterking van onze teams in de regio’s Utrecht en Amsterdam. Wij verwachten dat de kantorenmarkt, zeker in die regio’s, weer zal aantrekken na de COVID-19 pandemie en op deze manier zijn wij hier goed op voorbereid. Timo zijn jarenlange ervaring en netwerk in de Utrechtse markt zullen tevens bijdragen aan een verdere groei in die regio.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?