Hanzevast verkoopt kantoorgebouw De Kroon in Arnhem

0

Hanzevast heeft kantoorgebouw De Kroon aan de Kronenburgsingel 4 in Arnhem verkocht aan particulier belegger Van der Meijden Vastgoed uit Veenendaal. De Kroon heeft een vloeroppervlak van 8.320 m² v.v.o. met 150 parkeerplaatsen op eigen terrein en is nog langjarig 100% verhuurd aan UWV die het gebouw sinds de bouw in 1984 in gebruik heeft. Het gebouw ligt op een zichtlocatie aan de N325 en ligt tevens recht tegenover de hoofdingang van winkelcentrum Kronenburg.

Hanzevast is een aanbieder van beleggingsfondsen in vastgoed en scheepvaart. Hanzevast heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het plaatsen van investeringsfondsen, het aankopen en verhuren van vastgoed en het managen van schepen.

Van der Meijden Vastgoed B.V. is een particuliere belegger en ontwikkelaar in bedrijfsmatig vastgoed. De laatste jaren investeert het multidisciplinaire vastgoedbedrijf onder andere door samenwerkingsverbanden met marktpartijen en investeerders in toenemende mate in transformatie- en herontwikkelingsprojecten alsmede nieuwbouwprojecten van woningen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Hanzevast door middel van een gestructureerde verkoop bij de totstandkoming van deze transactie. ACE Real Estate adviseerde koper bij de aankoop.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?