Fleur Klunder naar Proptimize

0

Per 1 januari is Fleur Klunder als Senior Asset & Development Manager in dienst getreden bij Proptimize. Vanuit deze rol zal Fleur zich toeleggen op ‘new business’ en uitvoering van het aantal groeiende Asset Management mandaten. Ook zal Fleur haar commerciële kennis en netwerk inbrengen bij de logistieke en last-mile ontwikkelingen van Proptimize.

Fleur is een ervaren vastgoedprofessional en startte haar carrière in 2008 als landelijk georiënteerde taxateur bij Cushman & Wakefield (toenmalig DTZ Zadelhoff) en vervolgde haar carrière bij CBRE Amsterdam en Rotterdam, in haar laatste functie als Associate Director.

Proptimize biedt haar investeerders/partners een ‘full service’ asset management platform, met kennis en netwerk voornamelijk op het gebied van kantoren en logistiek. Daarnaast is Proptimize actief als ontwikkelaar op het gebied van logistiek en last-mile.

Proptimize houdt kantoor in Vught en Amsterdam.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?