24-uurs zorg aan de Bredeweg 28 te Roermond

0

Particuliere belegger verkoopt het kantoorgebouw aan de Bredeweg 28 te Roermond.

Medio oktober van dit jaar bereikte koper en verkoper overeenstemming over de aan- en verkoop en op 21 december jl. heeft de kopende partij de sleutels in ontvangst mogen nemen. Kopende partij is RE-USE Properties, een groep particuliere investeerders die voornemens is op deze locatie 35 24-uurs zorgappartementen te realiseren.

Het kantoorgebouw, waar voorheen Reclassering Nederland in was gevestigd, bestaat uit 3 verdiepingen, beschikt over een oppervlakte van ca. 2.845 m² en is voorzien van 32 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Het kantoorgebouw bevindt zich op loopafstand van het centrum van Roermond. In de directe nabijheid van het object bevindt zich o.a. een locatie van Gilde Opleidingen, het Stichting Laurentius Ziekenhuis en zorgcentrum Proteion Roncalli.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie samen met Jack Frencken makelaars op namens de eigenaar, een particuliere belegger.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?