Colliers breidt team maatschappelijk vastgoed uit met René Hendriks Talboo

0

Op 1 januari start René Hendriks Talboo (37) bij Colliers International als Director Social Real Estate. Hij wordt verantwoordelijk voor de uitbreiding van het landelijke team dat zich richt op maatschappelijk vastgoed. Zijn focus zal vooral gericht zijn op het adviseren van zorgpartijen over hun vastgoedvraagstukken. Zijn werkzaamheden zijn het opstellen van vastgoedstrategieën, optimalisatie van de portefeuille en het verbinden van deze partijen met vastgoedbeleggers en ontwikkelaars.

René heeft bijna vijftien jaar ervaring in de zorgvastgoedsector. De laatste vijf jaar was hij actief als senior adviseur maatschappelijk vastgoed bij Van Aarle De Laat. Hier werkte hij aan strategische vastgoedvraagstukken van instellingen in de gehandicaptenzorg en ouderenzorg.

“De zorgmarkt is volop in beweging. René kan zijn ervaring vanuit het zorgvastgoed inzetten om complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers te beantwoorden,” zegt Eric Annaert, Director Social Real Estate. “Ik ben zeer blij met zijn komst.”

“Ik ben blij met mijn overstap naar Colliers,” zegt René. “Ik kijk er naar uit om mijn kennis uit de zorg in te zetten bij dit ondernemende bedrijf.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?