Berlin Hyp financiert 44 miljoen euro voor woningportefeuille iResidence V van Certitudo Capital

0

De Duitse vastgoedfinancierder Berlin HYP financiert Certitudo Capital ruim 44 miljoen euro ten behoeve van woningportefeuille iResidence V. Dit betreft een portefeuille van 242 duurzame huurappartementen en 2.300 m2 commerciële ruimte met een waarde van in totaal ruim 75 miljoen euro. Certitudo Capital heeft de strategie om deze door haar zelf ontwikkelde complexen langjarig in eigen portefeuille te houden en te structureren in een beleggingsfonds.

Trinity Buildings, Amsterdam
De drie torens van Trinity Buildings zijn gelegen in Amstel III, de nieuwste stadswijk van Amsterdam in Zuid-Oost. Deze voormalige kantoorgebouwen worden momenteel getransformeerd tot 133 hoogwaardige appartementen die deels in het tweede kwartaal en deels in het derde kwartaal van 2021 worden opgeleverd.

The Bank, Tilburg 
Het voormalige kantoorgebouw van ABN AMRO in het centrum van Tilburg wordt getransformeerd tot een appartementencomplex met 37 woningen en 2.300 m2 kantoorplint, welke langjarig is verhuurd aan ABN AMRO.

The Scorpio, Capelle aan den IJssel
Het derde project dat onderdeel uitmaakt van iResidence V is The Scorpio in Capelle aan den IJssel, hier leverde Certitudo Capital afgelopen zomer een volledig verhuurd complex op met 72 volledige woningen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?