Tristan Capital Partners en Sectie5 verkopen winkelcentrum Ridderhof in Ridderkerk

0

BAVA Winkelbeleggingen heeft winkelcentrum Ridderhof in de binnenstad van Ridderkerk gekocht van EPISO 4, een fonds geadviseerd door Tristan Capital Partners. Sectie5 Investments trad op als operating partner van Tristan.

Winkelcentrum Ridderhof bestaat uit twee gebouwen, omvat circa 18.000 m² in het kernwinkelgebied van Ridderkerk en heeft een gevarieerd winkelaanbod met een belangrijke food component. Ridderhof voorziet in twee full-service supermarkten (namelijk Albert Heijn en Jumbo), een moderne foodcourt en huisvest huurders zoals Action, Etos, WE, Primera en Lucardi. De mogelijkheid bestaat om een derde supermarkt te huisvesten. Verder biedt de ondergrondse parkeergarage met ruim 250 parkeerplekken, beheerd door Q-Park, de consument uitstekende parkeerfaciliteiten.

Ridderhof is onderdeel van een grotere portefeuille. Deze portefeuille bevat momenteel nog een winkelcentrum, Diemerplein in Diemen.

Verkoper is geadviseerd door Cushman & Wakefield, Brickstone en Houthoff. De koper werd geadviseerd door KroesePaternotte en Straatman Koster.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?