HetePeper huurt 2.060 m² kantoor- en bedrijfsruimte in Diemen

0

Spring Real Estate en Het Vastgoedbedrijf hebben Euroflon B.V. geadviseerd bij de verhuur van 2.060 m² kantoor- en bedrijfsruimte aan de Verrijn Stuartweg 77 in Diemen. De nieuwe huurder HetePeper heeft zich gevestigd op de begane grond en de eerste verdieping.

HetePeper is de creatieve event cateraar. Ze huren 400 m² kantoorruimte op de eerste verdieping, alsmede twintig parkeerplaatsen. Daarnaast huren ze 1.660 m² bedrijfsruimte op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Het gebouw is gelegen op het populaire bedrijventerrein Bergwijkpark te Diemen. Veel kleine ondernemers hebben zich hier recent gevestigd, waaronder bedrijven die actief zijn in de creatieve sector. Mede door deze ontwikkelingen transformeert het gebied van een conventioneel bedrijventerrein naar een aantrekkelijke vestigingslocatie.

Huurder HetePeper werd geadviseerd door Kuijs Reinder Kakes.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?