DELA Vastgoed verkoopt high street winkelobject aan Oudegracht in Utrecht aan particuliere belegger

0

DELA Vastgoed heeft een winkelobject met een prominente ligging aan de Oudegracht in Utrecht verkocht aan een particuliere belegger. Het veelzijdige object bestaat uit een horecazaak in de karakteristieke werfkelder, Flying Tiger op de begane grond en een aantal studio’s op de bovengelegen verdiepingen. Flying Tiger heeft recent haar huurovereenkomst langjarig verlengd. Deze transactie maakt deel uit van een breder verkoopprogramma van DELA Vastgoed.

De verkoper werd commercieel bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door Houthoff. Koper werd commercieel geadviseerd door D&B Retail Vastgoedadviseurs en juridisch door DLA Piper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?