Certitudo Capital verkoopt Rietveldenweg 47 (A-K) te ’s-Hertogenbosch aan fonds gemanaged door Urban Real Estate Partners

0

Certitudo Capital heeft het bedrijfscomplex met kantoorruimte van circa 4.000 m² aan de Rietveldenweg 47 te ’s-Hertogenbosch verkocht aan een buitenlands fonds dat gemanaged wordt door Urban Real Estate Partners Limited (UREP). UREP richt zich op de aankoop en asset management van logistiek- en light-industrial vastgoed. Door een constructieve houding van zowel de koper als de verkoper is de transactie spoedig tot stand gekomen. Het bedrijvencomplex bestaat uit acht bedrijfsruimte-units en een aaneengesloten kantoor-showroomruimte. Het complex is nagenoeg volledig verhuurd. De huurders zijn onder andere Heineken, Palmberg en Team Jumbo-Visma.

Het complex bevindt zich op De Rietvelden; met een oppervlakte van circa 250 hectare het grootste bedrijventerrein van ’s-Hertogenbosch. Het terrein is gelegen in het westen van de stad, heeft een directe aansluiting op snelweg A59 en beschikt over ‘De Bossche Containerterminal’ (BCTN). Een grote variëteit aan ondernemingen is hier gevestigd waaronder Sligro, Heineken en TNT.

Bij de verkoop werd Certitudo Capital geadviseerd door Zuiderlink Real Estate. Koper werd begeleid door DLA Piper, Hollis en Ambiente.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?