CK Capital verhuurt circa 1.053 m² kantoorruimte in Amsterdam

0

CK Capital heeft circa 1.053 m² kantoorruimte verhuurd in de Teleport Tower aan de Kingsfordweg 151 in Amsterdam Sloterdijk. De nieuwe huurders zijn Stichting Prins Claus Fonds voor Cultuur en Ontwikkeling en HSK Groep. Stichting Prins Claus Fonds huurt 385 m² en vestigt zich langjarig op de elfde verdieping. HSK Groep huurt 668 m² en vestigt zich op de 8e verdieping.

Teleport Tower is een opvallende verschijning langs de Rijksweg A1- (ring Amsterdam) en is hét symbool voor het zakencentrum Teleport. Dit multi-tenant gebouw wordt op dit moment grootschalig gerenoveerd met nieuwe hoogwaardige faciliteiten. Het 17 verdiepingen tellende gebouw, met de herkenbare architectuur van Alberts & Van Huut, kijkt uit over Amsterdam. Elk van de drie vleugels van het gebouw wijst op een belangrijke plek in de omgeving: Luchthaven Schiphol, station Amsterdam Sloterdijk en het centrum van Amsterdam.

Het Prins Claus Fonds is opgericht op 6 september 1996 als eerbetoon aan de toewijding van ZKH Prins Claus aan cultuur en ontwikkeling. Sindsdien heeft het fonds mogelijkheden voor verbinding en uitwisseling gecreëerd en culturele expressie gestimuleerd, voornamelijk in Latijns-Amerika, Afrika, Azië, het Caribisch gebied en Oost-Europa.

HSK Groep is een succesvolle, landelijk opererende en snelgroeiende organisatie voor psychische zorg. Ze zijn overtuigd van het belang van effectieve behandelmethoden, snelle behandeling, het systematisch meten van resultaten, sturen op kwaliteit en transparantie.

Spring Real Estate heeft CK Capital geadviseerd gedurende de transactie. CBRE en Colliers zijn de collegiale makelaars. Stichting Prins Claus Fonds voor Cultuur en Ontwikkeling werd begeleid door BNP Paribas Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?