Buro Andersom koopt bedrijfsgebouw in Belfeld

0

Boek & Offermans Makelaars heeft Buro Andersom begeleid bij de aankoop van het bedrijfsgebouw aan Blauwwater 3 te Belfeld.

Buro Andersom was al langere tijd op zoek naar een locatie waar ze haar kantooractiviteiten kan uitbreiden alsook een ruimte waar ze haar cliënten dagbesteding aan kan bieden. Het bedrijfsgebouw aan Blauwwater 3 voldoet aan de gestelde criteria en biedt daarnaast ruimte voor verdere uitbreiding. Na een verbouwing neemt Buro Andersom het bedrijfsgebouw naar verwachting in Q2 van 2021 in gebruik.

Het bedrijfsgebouw bestaat onder meer uit ca. 768 m2 bedrijfsruimte met een entresol van ca. 475 m2, 235 m2 showroom en ca. 75 m2 kantoorruimte.

Buro Andersom biedt individuele begeleiding aan mensen met een persoonlijke en complexe vraag om hulp. Buro Andersom begeleidt cliënten o.a. met het zoeken naar een geschikte woonplek, het bouwen van een stevig netwerk, het leren omgaan met verslaving of het op orde brengen van de financiële situatie.

Het aangekochte bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Geloërveld dat samen met bedrijventerrein Pannenberg een groot bedrijventerrein in Belfeld vormt. Het bedrijventerrein richt zich voornamelijk op lokale en regionale verzorgende bedrijvigheid.

Verkoper werd begeleid door Hauzer & Partners Bedrijfsmakelaardij.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?