Union Street Pluto verhuurt circa 7.868 m² kantoorruimte in Den Haag

0

Spring Real Estate heeft Union Street Pluto bij de verhuur van in totaal circa 7.868 m² kantoorruimte in HS building, gelegen aan het Johanna Westerdijkplein 1 in Den Haag. De verhuur betreft 3.807 m² kantoorruimte aan Fivoor en 4.061 m² kantoorruimte aan Vastgoed Beheer PG. De huurders vestigen zich op de begane grond tot en met de 5e verdieping van het kantoorpand en beschikken beiden over 31 parkeerplaatsen naast het gehuurde.

HS Building is een 14 verdieping tellend energiezuinig kantoorgebouw met een geweldig uitzicht over Den Haag. Het gebouw is gelegen in Laakcenter in stadsdeelgebied Nieuw Laakhaven pal tegenover het treinstation Hollands Spoor. Op de begane grond zal een nieuwe ruime entree worden gerealiseerd. Gerenommeerde huurders als Stichting Haagse Scholen, TempoTeam Group, Amazon en Palier zijn reeds in het gebouw gevestigd.

Fivoor levert een regionaal aanbod van forensische en intensieve psychiatrische zorg, met een directe toegang tot hooggespecialiseerde bovenregionale zorgprogramma’s. Zij werkt aan een krachtige keten van behandeling, binnen de eigen organisatie en met samenwerkingspartners in zorg en veiligheid.

Vastgoed Beheer PG is een vastgoedbeheerder gevestigd in Den Haag en huisvest op deze kantoorlocatie de back-office van de Parnassia Groep. Ze leveren professionele, persoonlijke en deskundige begeleiding bij de koop/huur en verkoop/verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed en woningen.

De huurders werden begeleid door AMGEA Vastgoed Adviseurs.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?