DHG koopt laatste eigendom Homburg Invest in Nederland

0

Alberta 1810040 Ltd, voorheen Homburg Invest Inc. uit Canada, heeft haar laatste eigendom in Nederland (Homco Realty Fund (123) LP / HII (123) GP INC.), gelegen aan de Platinawerf 22-28 in Beuningen, verkocht aan DHG.

Het object is zichtbaar gelegen aan de A73 (Nijmegen – Venlo) op bedrijventerrein Schoenakker op een perceel van ruim 4 hectare. Het complex bestaat uit ca. 13.500 m² bedrijfsruimte en ca. 1.700 m² kantoorruimte en is langjarig verhuurd aan Inter-Che-M B.V., een internationaal recyclingbedrijf van chemische producten en fabrikant van oplosmiddelen, lakken en coatings.

Onderhavig complex betrof het laatste bezit van Homburg in Nederland en met de verkoop van het object is een eind gekomen aan de in 2014 gestarte herstructurering onder toezicht van Samson Belair Deloitte & Touche – Restructuring en de Canadese Rechtbank in Montreal, Quebec.

Verkoper, Homburg Invest Inc., werd bij deze transactie geadviseerd door Loyens & Loeff N.V. Amsterdam (juridisch), MVGM (technisch) en JLL (commercieel).

Koper DHG werd bij deze transactie begeleid door Loyens & Loeff N.V. Rotterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?