De Woonmensen verkoopt 38 appartementen aan professionele vastgoedpartij

0

De Woonmensen heeft onlangs 38 appartementen in Apeldoorn verkocht aan een professionele vastgoedpartij. De woningen zijn verdeeld over twee complexen en liggen op centrale locaties in Apeldoorn. Capital Value begeleidde de Woonmensen bij de transactie. De juridische begeleiding was in handen van Pels Rijcken.

28 appartementen zijn gevestigd in het onaangebroken complex Georg Hegel, in de wijk Sprenkelaar. Het complex is gebouwd in 2008 en de woningen hebben een oppervlakte van 88 tot 109 m². In complex De Boog behoren 10 appartementen tot de transactie. Het complex ligt vlak naast de binnenstad van Apeldoorn en is gebouwd in 2012. Het oppervlakte van de woningen varieert van 80 tot 123 m².

Bregje de Looff, vastgoedadviseur woningcorporaties bij Capital Value: Dit type product past door de omvang en bouwjaar van de woningen goed bij een investeerder. Er was een brede interesse vanuit regionale en landelijke opererende investeerders voor deze geliberaliseerde woningen.’

Paul Broeckman, de Woonmensen: ‘We hebben de woningen verkocht omdat we ons richten op onze kerntaak: het verhuren van sociale huurwoningen. De verkoopopbrengst kunnen we inzetten om woningen voor onze huurders duurzamer en comfortabeler te maken en nieuwe woningen aan Apeldoorn toe te voegen.’

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?