UBS verkoopt ‘HeadQuarter’ in Den Haag aan AEW

0

UBS Asset Management heeft het moderne ‘HeadQuarter’ gebouw in Den Haag verkocht aan AEW. ‘HeadQuarter’ is een hoogwaardig multi-tenant kantoorgebouw en is gelegen in het hart van het Beatrixkwartier, de meest prestigieuze kantoorlocatie van Den Haag en naast station Laan van NOI.

Het totaal verhuurbare vloeroppervlak van het kantoorgebouw omvat ca. 16.000 m² verdeeld over respectievelijk negen verdiepingen inclusief 216 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw is vrijwel volledig verhuurd, waarvan meer dan 60% van de totale oppervlakte aan overheidsinstellingen (ca. 9.635 m²).

De verkoper is commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield en juridisch bijgestaan door Houthoff. Koper werd juridisch bijgestaan door GT Law.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?