Mundus Invest koopt appartementen in gebouw “Waalsdorper Staete”

0

Mundus Invest kocht onlangs ter uitbreiding van haar beleggingsportefeuille 11 appartementen, een kantoorruimte op de begane grond en parkeergelegenheid in het appartementencomplex ‘Waalsdorper Staete’. Het gebouw ligt aan de Waalsdorperweg in de wijk Benoordenhout in Den Haag. Bij mutatie ondergaan de appartementen een duurzame renovatie waarna ze weer verhuurd worden.

Koper Mundus Invest is een particuliere investeerder actief in de regio Den Haag met een sterke focus op woningbeleggingen. Deze acquisitie sluit naadloos aan op de wens van Mundus Invest om haar portefeuille op korte termijn flink uit te breiden.

De verkoper, Stichting Zorggroep Oldael, werd in het verkoopproces begeleid door Beeuwkes Makelaardij. De transactie werd namens Mundus Invest tot stand gebracht door Jansen Nadorp Weatherall Makelaars-Taxateurs.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?