Buysse & Partners koopt Zilveren Toren Den Haag

0

Buysse & Partners Smart Assets (BPSA), de vastgoeddivisie van de investeringsgroep Buysse & Partners, heeft de Zilveren Toren in het Beatrixkwartier Den Haag gekocht van een Duits fonds.

Het iconische kantoorgebouw Zilveren Toren, gelegen aan de Prinses Beatrixlaan, bevat circa 30.000 m² verdeeld over twintig verdiepingen. Momenteel is het volledig verhuurd aan MN Services, een van de grootste pensioenuitvoerders van Nederland, met een langjarige huurovereenkomst. De waarde van het gebouw bedraagt ongeveer 100 miljoen euro.

Het kantoorgebouw is gebouwd in 1968 en deed dienst als hoofdkantoor van Nationale Nederlanden (NN Group) en daarna ING Investment Management. De Zilveren Toren heeft sterke overeenkomsten met de BP Toren in Antwerpen (ook onderdeel van de Buysse & Partners portefeuille). Beide gebouwen zijn ontwikkeld in dezelfde periode en dezelfde ‘tijdgeest’, met specifieke aandacht voor hoe natuurlijk licht grote ruimtes verlicht – ideaal voor kantooromgevingen.

De verkoper werd in deze transactie geadviseerd door CBRE. Buysse & Partners Smart Assets werd bijgestaan door Adelaer en Laurius.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?