SVE Group koopt ontwikkellocatie ‘Park Vogelenzang’ in Bennebroek

0

SVE Group koopt de herontwikkeling van het ziekenhuisterrein van GGZ inGeest in Bennebroek (gemeente Bloemendaal). Met circa 12,5 hectare terrein aan de rand van Bennebroek biedt de unieke ontwikkellocatie “Park Vogelenzang” ruimte voor maximaal 250 woningen in nieuw te realiseren gestapelde en grondgebonden woningen. Bestaande monumentale gebouwen krijgen een nieuwe passende invulling, waaronder zorg- en gemeenschappelijke functies.

De verkoop van Park Vogelenzang verliep middels een openbare tender. Spring Real Estate heeft nauw samengewerkt met Mulder Blauw Architecten en Atelier Loos van Vliet gedurende de transactie. De verkoper, Stichting GGZ inGeest, werd bijgestaan door Res & Smit.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?