Bart Vink terug bij a.s.r. real estate als fundmanager ASR Dutch Prime Retail Fund

0

Bart Vink (40) treedt per 1 januari in dienst bij a.s.r. real estate als fundmanager bij het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelfonds van a.s.r. real estate met een portefeuille hoogwaardig winkelvastgoed in high-street-retail, wijkwinkelcentra en supermarkten in de top-15 steden van Nederland.

Na zijn studie Planologie in Utrecht trad Bart in 2004 als trainee bij DTZ Zadelhoff in dienst. Na vijf jaar maakte hij de overstap naar a.s.r. real estate als hoofd Research. Hij was in die periode nauw betrokken bij de oprichting van het eerste sectorfonds van a.s.r. real estate; het ASR Dutch Prime Retail Fund. Tegelijkertijd volgde hij de Master of Real Estate opleiding in Amsterdam (2010-2012). In 2014 vertrok hij naar Redevco waar hij zich bezighield met het optimaliseren van de Europese retail-vastgoedportefeuilles en het openstellen van het investment-managementplatform voor externe investeerders.

Nu zes jaar later keert Bart terug naar a.s.r. real estate en naar het fonds waar hij mede aan de wieg stond en gaat hij als fundmanager aan de slag samen met het winkelteam onder leiding van fund director Edwin van de Woestijne.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?