Principal Real Estate verkoopt kantoorgebouw in De Meern

0

Principal Real Estate Europe, de Europese tak van Principal Real Estate Investors verkoopt kantoorgebouw in De Meern aan Synvest Dutch Real Estate NV. Het gaat om een hoogwaardig kantoorgebouw, gelegen aan de Rijnzathe 12 in De Meern. Momenteel is het verhuurd aan Xerox, New Babylon Gardens en SuzoHapp.

Het gebouw ligt op bedrijventerrein Oudenrijn en heeft een zichtlocatie aan de A12. Het pand bevat in totaal circa 6.700 m² plus 113 parkeerplaatsen, werd gebouwd in 2003 en heeft energielabel A.

De verkoper werd bij deze transactie juridisch bijgestaan door VBC Notarissen en Source Law en commercieel geadviseerd door CBRE. De koper werd juridisch bijgestaan door VAD Notarissen en commercieel door Savills.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?