Elektrische autofabrikant Polestar opent nieuwe showroom in Amsterdam

0

Polestar heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een showroom aan de Van Baerlestraat 2-4 in Amsterdam. De showroom heeft een oppervlakte van ca. 438 m² b.v.o. verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

Polestar is een Zweedse autofabrikant die zich richt op elektrisch rijden en duurzaamheid in combinatie met aansprekende prestaties en een innovatief design. Vanuit de showroom worden de modellen Polestar 1 en Polestar 2 verkocht. Polestar heeft nog 4 andere vestigingen in Nederland.

Cushman & Wakefield adviseerde huurder, Polestar Automotive Netherlands B.V., bij deze transactie. Verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door Jacobs van der Meij.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?