Serbo B.V. huurt bedrijfsruimte Hospitaalweg 8 Almelo

0

Serbo B.V. is sinds kort de nieuwe huurder van de gloednieuwe bedrijfsruimte met showroom van circa 800 m² aan de Hospitaalweg 8 in Almelo.

De moderne bedrijfsruimte met showroom en kantoor is onlangs opgeleverd. Het voldoet helemaal aan de laatste eisen. Het object bevindt zich op een schitterende zichtlocatie vanaf de Van Rechteren Limpurgsingel.

Serbo B.V. verkoopt serres, tuinkamers, lichtstraten, binnendeuren en kozijnen. Door corona zijn mensen thuis meer gaan verbouwen waardoor de vraag naar de producten van Serbo B.V. sterk is gestegen.

Vooravond van nieuwe groeifase
Daardoor staat het bedrijf aan de vooravond van een volgende groeifase. Om die ambities te realiseren heeft Serbo B.V. een langjarige huurovereenkomst getekend voor deze prachtige ruimte.

Het bedrijf is op het moment volop bezig om de bedrijfsruimte en showroom in te richten. Binnenkort heten zij hun klanten van harte welkom in de nieuwe showroom aan de Hospitaalweg!

Nog één bedrijfsruimte beschikbaar
Vier van deze bedrijfsunits aan de Hospitaalweg in Almelo zijn dit jaar opgeleverd. Drie van de vier ruimtes zijn al verhuurd. Er is nog maar één unit van circa 800 m² beschikbaar.

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Almelo heeft deze transactie namens de verhuurder begeleidt.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?