Remco Rothkrantz start nieuwe onderneming: GRREY Company

0

Remco Rothkrantz, directeur en oprichter, heeft een nieuwe onderneming gestart: GRREY Company. GRREY Company richt zich op (institutionele) beleggers in het Vastgoed en positioneert zich als de strategische partner voor hun vastgoedportefeuille. Onderscheidend zijn de wijze van samenwerking en de bereidheid tot het leveren van maatwerkoplossingen.

ONZE DIENSTVERLENING ONTZORGT CLIËNTEN IN HET AANSTUREN VAN HUN VASTGOEDPORTEFEUILLE. DAARBIJ BLIJFT DE BELEGGER TE ALLEN TIJDE ZELF IN CONTROL. BEGELEIDING OP DEZE MANIER KUN JE ALLEEN LEVEREN ALS JE ONAFHANKELIJK GEPOSITIONEERD BENT, RUIME ERVARING HEBT IN HET VASTGOED EN BEGRIJPT WAT ER BIJ DE CLIËNTEN SPEELT. WIJ WERKEN VOOR DE CLIËNT DOOR MET DE CLIËNT SAMEN TE WERKEN – REMCO ROTHKRANTZ

In GRREY Company vinden (institutionele) beleggers een onafhankelijk adviseur op het gebied van Vastgoed. De werkzaamheden kunnen zowel strategisch zijn als uitvoerend. GRREY Company begrijpt de lange termijn horizon die voor het investeren in Vastgoed noodzakelijk is en biedt zo nodig assistentie bij het ontwikkelen of aanscherpen van de portefeuillestrategie. De dienstverlening is flexibel van opzet en biedt mogelijkheden tot interim-werkzaamheden.

Naast het leveren van “grijze haren” verwijst de naam van de onderneming naar het continue zoeken naar nuance en het niet blijven hangen in zwartwit-denken.

’GREY IS NOT A COMPROMISE – IT IS THE BRIDGE BETWEEN TWO SIDES’ IK GELOOF IN DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ACTIEVE DIALOOG EN SAMENWERKING: SAMEN OP ZOEK NAAR NUANCE MET DE FOCUS OP EEN TOP RESULTAAT – REMCO ROTHKRANTZ

Remco is al meer dan vijftien jaar werkzaam in de vastgoedsector. Zo was hij voorheen senior director Capital Advisors en hoofd Investment Advisory bij het wereldwijde makelaarskantoor CBRE. Daarvoor was hij directeur Non-Listed Real Estate Solutions bij Kempen Capital Management.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?