Fight District huurt circa 651 m² bedrijfsruimte in Amsterdam

0

Spring Real Estate heeft Imagewharf geadviseerd bij de verhuur van circa 651 m² bedrijfsruimte aan de Danzigerbocht 45A. Het pand maakt onderdeel uit van Imagewharf, een urban community voor creatieve bedrijven in de Amsterdamse Houthavens. De nieuwe huurder, Fight District, vestigt zich op de begane grond van het Werkgebouw en heeft beschikking over twee parkeerplaatsen bij het gehuurde.

Fight District is opgericht in november 2020 en zocht passende bedrijfsruimte om zijn deuren te openen. Imagewharf is een geschikt bedrijfspand vanwege de gunstige ligging en de representatieve uitstraling van het pand. Andere huurders die zich hebben gevestigd in het pand zijn CZAR, Jalt, Goosegraft, Netraco, MediaMonks, NewMotion, BALR, 0930 en Krakatau.

Fight-District – Home of Vos Gym is opgedeeld in 2 zones: de dojo met 20 bokszakken, een wedstrijdring en de hoogtekamer, waarin je gevoelsmatig traint op 5000 m² hoogte. En de crossfight area, met o.a een grote hoeveelheid gewichten, slam balls, een sprint track, touwen en tractorbanden. Met founders en trainers die allemaal in de ring hebben gestaan draait het bij alle 3 de concepten die de gym aanbiedt om hetzelfde doel: “to raise everyone’s fighting spirit to life”. In alle sessies wordt gewerkt aan explosieve snelheid, kracht én mindset. Kies uit heavy bag (zaktraining), fight (techniektraining) en impact (kracht- en conditietraining) of ga voor 30 minuten kracht en 30 minuten kickboksen tijdens de signature les. De lessen zijn, op de pro training na, voor alle levels.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?