D.C.A. Group verkoopt geklimatiseerd bedrijfscomplex met kantoren in Holten

0

D.C.A. Group heeft het geklimatiseerde bedrijfscomplex aan de Constructieweg 15 in Holten verkocht aan een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Het complex bestaat uit circa 1.577 m² en is onderverdeeld in circa 1.316 m² bedrijfsruimte alsmede 261 m² kantoorruimte en is gelegen op een perceel van 3.001 m².

DCA International is in 1991 opgericht door de gebroeders Jan en Wilfred Simmelink. Sinds 2009 slacht Vitelco de kalveren voor DCA International. Ongeveer zes jaar geleden is het bedrijf gestopt met het zelfstandig inkopen van kalveren en verzorgde Vitelco de volledige inkoop.

De verkoper is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?