Annexum breidt Super Winkel Fonds verder uit

0

Tweede emissie dit jaar voor aankoop supermarktvastgoed.

Na een succesvolle emissie in september start Annexum met een tweede emissie voor het Super Winkel Fonds. Beleggers kunnen, met een minimum inleg van ca. € 10.000, toetreden tot één van de grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen van Nederland. Super Winkel Fonds, opgericht in 2008, bezit op dit moment 37 supermarkten over 34 locaties en heeft een bezettingsgraad van 99%.

Huib Boissevain, oprichter en CEO van Annexum: “De emissie in september was in 5 dagen volgeplaatst. Daaruit blijkt een enorme interesse in supermarktvastgoed. We hebben daarom besloten om in hetzelfde jaar nogmaals te emitteren. Met deze emissie zijn we in staat de portefeuille verder uit te breiden en te optimaliseren.”

Disclaimer
Beleggen in dit fonds kent risico’s zoals bijvoorbeeld risico waardedaling vastgoed, verhuur- en leegstandsrisico, hefboomrisico en verhandelbaarheidsrisico. Beleggers dienen voor zij instappen de informatie en de kenmerken in het prospectus en de brochure voor deze emissie zorgvuldig door te nemen. Het prospectus kunnen zij direct downloaden via www.annexum.nl/supermarkten.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?