Mundus Invest koopt woningen in Den Haag van Amvest

0

Particuliere belegger Mundus Invest B.V. heeft 21 appartementen en 32 parkeerplaatsen aan de Hengelolaan te Den Haag van Amvest gekocht als beleggingsobject .

De woningen liggen in Den Haag Zuidwest op de hoek van de Hengelolaan met de Beresteinlaan. Het appartementengebouw is een jaren ‘80 complex bestaande uit compacte appartementen die thans gereguleerd zijn verhuurd. De verkoop past in de strategie van Amvest in kader van verjonging van de portefeuille.

Koper Mundus Invest is een particuliere investeerder actief in de Haagse regio met een sterke focus op woningbeleggingen. Deze acquisitie sluit naadloos aan op de wens van Mundus Invest om haar portefeuille in Den Haag op korte termijn flink uit te breiden.

Het verkoopproces had een besloten karakter waarbij enerzijds marktwerking is gestimuleerd en anderzijds de benodigde snelheid is gewaarborgd. Door de slagvaardigheid van partijen is de transactie binnen enkele weken afgerond.

Frisia Makelaars B.V., partner in Dynamis heeft het gestructureerde verkoopproces namens Amvest succesvol begeleid. Juridisch werd Amvest bijgestaan door Loyens & Loeff. Mundus Invest werd juridisch geadviseerd door Notariskantoor Rosenberg Polak.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?