Mileway koopt bedrijfscomplex op bedrijventerrein Bijsterhuizen in Nijmegen

0

United NL 2020 Propco, onderdeel van Mileway, heeft het bedrijfscomplex gelegen aan Bijsterhuizen 1131 in Nijmegen aangekocht. Het complex omvat circa 5.867 m² verdeeld over magazijn en kantoren. Het object is gelegen op een strategische locatie op bedrijventerrein Bijsterhuizen nabij de A73 en A50 en is langjarig verhuurd.

De verkoper, een groep particulieren beleggers, is bij deze transactie commercieel geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en juridisch geadviseerd door Hekkelman advocaten en notarissen. De koper is juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff, technisch geadviseerd door Arcadis, milieukundig geadviseerd door Nova Ambiente en commercieel geadviseerd door M7 Real Esate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?