BME Bouwmaten Nederland huurt gedeelte van bedrijfscomplex in Deventer

0

Vastgoedmaatschap Bogert / Drie Decembersingel heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met BME Bouwmaten Nederland B.V. BME Bouwmaten Nederland zal, voor de Bouwmaat Compact formule, circa 1.200 m² bedrijfsruimte in het complex aan de Hanzeweg 22a in Deventer in gebruik nemen. Na deze in gebruikname is er in het complex nog circa 800 m² beschikbaar voor de verhuur.

Bouwmaat richt zich op de “kleine” zelfstandige aannemer. Hun klanten zijn de professionele klussers die bij u een badkamer verbouwen of een zolder ombouwen tot slaapkamer. Bij Bouwmaat vinden zij alle bouwmaterialen voor hun klus op één plek. Het moederconcern van BME Bouwmaten Nederland is de Building Materials Europe Group (BME Group). De BME Group verkoopt bouwmaterialen via een groot netwerk van verkooppunten die opereren onder vertrouwde lokale en regionale merken.

Voor BME Group werken meer dan 10.000 medewerkers, op meer dan 550 locaties in 6 landen: Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. In Nederland is de BME Group vertegenwoordigd door Bouwmaat en BMN Bouwmaterialen.

De verhuurder is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?